• Imprimeix

Benvinguda

Ramon Farré Roure

 

Benvinguts a casa vostra, a la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Lleida. Salvant les distàncies, enormes, entre els orígens medievals de la Institució de l'autogovern de la nació catalana i les realitats contemporànies, es pot dir que des del principi la vocació de la Generalitat ha estat representar i estar al servei del poble català, dels seus diferents "braços", per emprar la terminologia pròpia del moment fundacional.

Aquest és l'esperit que anima a les persones que treballem a la Delegació territorial del Govern a les comarques de la plana de Lleida, a la vegada que és la nostra principal dedicació: servir amb dignitat, lleialtat i eficàcia la gent de la nostra terra.

I ho volem fer i ho fem en col·laboració estreta amb les direccions territorials dels diferents departaments del Govern, amb les institucions locals lleidatanes, governs dels diferents ajuntaments, consells comarcals i Diputació, i amb la munió d'associassions, fundacions i institucions públiques i privades de tot tipus que fan avançar les terres ponentines, decisives pel present i per l'esdevenidor del pais.

La porta és oberta de bat a bat. Entreu-hi confiadament. Tingueu la certesa que farem tot el que sigui a la nostra mà per atendre-us com us mereixeu. Aquest és el nostre deure.

 

Ramon Farré Roure